BLOGGER TEMPLATES AND Twitter Backgrounds »

Tuesday, 13 December 2011

GanGguan SekSual







    




hye smua...setelah lama mnyepi aku m'update post blog aku....dgn tajuk sensasi!!!...ahahahah
hal ini sbnarnya terjadi pd aku sndri, inilarh susahnya kalau pergi keja mnggunakan kenderaan awm spt bas...
kejadian tu berlaku dua thun lalu, dan kini berlaku sekali lagi baru2 ini...
eeewwww, sungguh benci dan meluat bila igt peristiwa tu...eeeeeee rsa maw marah bnda da lepas...
cetanya mcm nee, sewaktu aku naek bas maw pe keja, aku duduk d tmpat plg blkg....x lama kemudian ada seorg llki ne naek dan duduk d sblh aku...karekter llki tu,bercermin mata hitam, bwk beg sandang blkg...dan mukanya sgt pelik....
setelah bas tu bgerak, aku pon buat selamba larh smntra mnunggu dstinasi yg ku tuju....
xlama dr tu, aku mula perasan something yg buat aku x selesa...llki tu mula menggesel2kan bdn dia dkt aku..mulanya aku igt dia xsgja, tp bila tgn llki tu mula mrayap ke bdn aku, aku spt cacing kpnsan d buatnyaa...
llki tu btol2 buat aku geram...eee adaka dia berani buat mcm tu kat aku...nak taw apa tndakan aku...
jeng, jeng, jeng....
aku truss berdiri dr tmpat duduk aku,dan mnjauhi llki tersebut....maw jak aku teriak, tp aku nee xnak jak malukan dia....hmm btol2 aku rsa mlg ary tu..
oleh itu d sni aku serta kan petua2 yg bole d guna sekiranya anda jugak mngalami bnda yg sma :


1. menjauhkan diri drpd 'penjenayah'
2. cuba mmnta tlong drpd org sekliling
3. teriak sekuat aty, pduli dia sna..ahahah
4. jgnlarh pkai pkaian yg seksi meksi ne oii.... 


so pmpuan2 kat luar sna, xreti2 lagi nak bertindak...haaiiyyaaa....

Sunday, 6 November 2011

"1 RaMaDhan"

hye smua.....

lama x post kn...cbuk ckit, byk keja yg xdpt d elakkan..huhuhuhu
nak ceta ckit, smlm aku xdpt tdo sehingga larh jam 3.09am....asyik memikirkan kisah skrg n msa lampau, my future xmaw fkir dlu...hihihihi
aku trimbau msa lalu sekitar 1 ramadhan 1432H atau pon bersamaaan dgn 7hb Aug 2010.....msa nee aku bru kapel ngn sorg mamat nee.....perkenalan kmi sblum bulan posa, dan aku trima dia dlm msa 2 mnggu aku mngenali dia...express x....??..
ahahahaha...hmmm apa yg buat aku igt kisah nee...kami kapel x lma jugk, x smpai staun pon apa x nyaa,taun lepas aku bposa ngn mamat bugis tu, taun ne pulk aku bposa ngn org laen....hihihi
setelah bbrapa bulan aku single, ttba aku mngenali seorg llki nee...apa yg buat aku mnat dia, aku pon xtaw cma grak aty nee jer yg ckp aku suka dia....ahahahah.....
pengenalan kmi pon dlm smnggu or dua mnggu kot....sblum kapel jmpa skali jer....
korg nk taw....aku kapel ngn dia pd trikh 1 Ramadhan 1433H bersamaan 1 Aug 2011.......cntik kan trikh tu....
1 Ramadhan yg bermkna bg aku,stp kali Ramadhan aku msty brubah psgn, tp aku bharap kali ne xkn ada lg tukar2 psgn neee fed up thp gaban daa nee...hihihihi
hmmm, nak taw sepa, nma dia kamal tht's my lover...love him so much...dia ne laen ckit brbnding kapel2 aku yg laen....sbb apa, dialarh org plg pnybr pnah aku jmpaa...suka mngalah, xkn  buat aku sedih cm ex aku dlu...yg xpnah jga perasaan aku....sial larh puiiii!!!!.....opppsss sory over pla....heeeeeeeeeee
aku harap hub.kami kekal smpai kmi kawen, ada ank, ada cucu n smpai akhir hayat kami....amin3....
1 Ramadhan ne sgt bmkna bg ku...mngenali dia adalarh stu hal yg plg mmbhgiakan...
kamal,the only one thing I wnt u to know is I love u so much n I never leave u whtever hppen.....
SO REMEMBER 1 Ramadhan ok.....hihihihihi...muah,muah,muah....

Friday, 28 October 2011

aiR maTa Que menGalir semaLam...

assalamualaikum...
mcm besa aku nak shre something dlm blog nee....hmm smlm aku mnngis....
korang nak taw knpa aku mnngis...
bukan sbb ada org skitkn aty aku atau pon putus cnta...aku bhgia sgt dgn c dia....
haaiiiyaaa......bila ku lewati wall facebook aku terpandang 1 post yg aku pon xpsti sepa yg post.....
ada video, so aku klik dan mainkan......tajuk video tu 'kucing d ptong kaki kerana mncuri ikan'......
pd mulanyaa, aku xmaw mlihat video trsebut...tp my siblings cbuk jugk pnggil aku sruh tgk...
so aku yg dlm kdaan trpksa pegi jugklarh tgk video tu.......
ya allah, tragisnyaa keadaan 'meow' tu...kaki hdpnnya brdrah akibat dpotong ole manusia yg tiada hati & perasaan....KEJAM!!!!!!!....hnya tu yg mmpu terucap swktu mlhat video itu.....
tnpa tdk ku sedar air mata jtuh bguguran sperti paip air yg d buka.....hati yg sdih dan pilu nee xdpt mnahan air mata dr jtuh.....
video yg main selama 4.21 minit itu,tdk hbis ku tonton....tdk snggup rasanyaa....
terbayang 'meow' ku d perlakukan sebegitu.....
d saat aku mnulis post ne hati ku masi sdih....hmmmm....
dunia sekarang ini MANUSIA tiada beza lagi dgn BINATANG..............
renungkanlarh...klau bole brubah slgi msih ada ksempatan............
korang smua bole tgk video yg aku post dkt atas......sayangilarh mereka spt kita mnyayangi sesama manusia....:"(

Thursday, 27 October 2011

PurpLe Love....sweetttt!!!!!



waahhhhh3.........ini dia cinta unGu....atau pon purpLe lOve.........
actually aku pon xtaw knapa dia d pnggil purple lOve...hihihihi...yg bermain d minda aku....adakah sbb gurl yg dlm ceta nee b'cnta ngn pasha unGu @pun sbb both of them suka kaler purple cm aku....hihiiihi...
tu psllarh kna pnggil purple Love...but I guess jak larh....btol atau x....korang kna explore sndri....
aku cma pmbuka ceta jer.....muahahahahahahaah(ketawa kejam)

keadaAn Que d dLm buS....tuuutttttt

assalamualaikum allz.....


ada yg maw d shre bha ne sma kmu....cetanyaa gnee....
haaiiiyaaaa, punya maen xsedarkan diri td dlm bus....ahakkksss....
sepanjang prjlnan ku dari sepanggar ke penmpang...aku asyik td0 jerr....ngntuk gilerrr monyet, monyet pon x gila mcm tu...ahahahaha
reply msj yg tersinta pon cm mamai2 suda nee...x tertahan rsannyaaa...
slpas 20 mnt dlm bus akhirnyaaa aku mnyedari ssuatu, keadaan aku yg lena td0 itu td, telah d perhatikan ole sseorg...mna x nyaaa aku td0 sambil mnekan keypad fon aku...mybe dia plik or dia yg plik...wakakakaa...
sebenarnyaa aku mmg td0 tym tu, cuma otak still fkir nk reply msej...tu r jd mcm tu...
d pendekkn ceta yg ampir jd novel x laku nee...hihihih....
yg mmerhatikan aku td seorg llki yg dpercyai stdnt poli.....sbb bju batik yg dia pkai mnyebabkan aku taw yg dia stdnt poli....eish3....
apalarh yg dia nk tgk kat muka aku yg sdg td0 nee...snyum2 pulak tu....
heeiii ikut aty nak sgt bg lima or spluh rgt kat dia...(pelempanglarh tu)hihihihihihihih....
apa2 pon aku slmat smpai kat ofis....
buat cayangku kamal, jgn rsaw k.....

Wednesday, 26 October 2011

haaa!!!...PurpLe foOd....



hye.....hmmm ary ne maw ceta ttg mknn yg kaler purple sbg ceta pertama...mesty r sal purple...kn,kn,kn...hihihi....
nmpak sedap x mknn atas nee...bg aku larh mknn ne sdap..nyummyy2...so u'll kna cba...
haa???..cmna nak try mknn nee...klau aku, mama larh yg msk.....ahaha
actually mknn ne sbnarnya pengat pisang, x terpikir kerr knpa dia kaler purple.......
urrmmm sbb dia kaler mknn ne telah dicampur kn dgn sejnis tumbuhan selain pisang.....
nak taw x apa diaa...sbnarnyaa ia adalah 'Yam'@ubi keledek...
tu sbb larh kaler purple.....disebabkan dia kaler purplee aku tersgtlarh suka mkn bnda tu..........tp jgn rsaw mknn tu sedappp...sbb mama aku yg msk....the best cooker in da world....
xcyaa cba r sndri...
ok larh jmpa pla d laen post...hukhukhuk

first day im start bLogging

halluuu....

blog ne bermula pada hari deepavali.....
ahahahahahaha....26okt2011....
but pleezz give me supporting.........
Peace No War...

There was an error in this gadget

sYoK neee...jgn X dGr..huhu