BLOGGER TEMPLATES AND Twitter Backgrounds »

Sunday, 6 November 2011

"1 RaMaDhan"

hye smua.....

lama x post kn...cbuk ckit, byk keja yg xdpt d elakkan..huhuhuhu
nak ceta ckit, smlm aku xdpt tdo sehingga larh jam 3.09am....asyik memikirkan kisah skrg n msa lampau, my future xmaw fkir dlu...hihihihi
aku trimbau msa lalu sekitar 1 ramadhan 1432H atau pon bersamaaan dgn 7hb Aug 2010.....msa nee aku bru kapel ngn sorg mamat nee.....perkenalan kmi sblum bulan posa, dan aku trima dia dlm msa 2 mnggu aku mngenali dia...express x....??..
ahahahaha...hmmm apa yg buat aku igt kisah nee...kami kapel x lma jugk, x smpai staun pon apa x nyaa,taun lepas aku bposa ngn mamat bugis tu, taun ne pulk aku bposa ngn org laen....hihihi
setelah bbrapa bulan aku single, ttba aku mngenali seorg llki nee...apa yg buat aku mnat dia, aku pon xtaw cma grak aty nee jer yg ckp aku suka dia....ahahahah.....
pengenalan kmi pon dlm smnggu or dua mnggu kot....sblum kapel jmpa skali jer....
korg nk taw....aku kapel ngn dia pd trikh 1 Ramadhan 1433H bersamaan 1 Aug 2011.......cntik kan trikh tu....
1 Ramadhan yg bermkna bg aku,stp kali Ramadhan aku msty brubah psgn, tp aku bharap kali ne xkn ada lg tukar2 psgn neee fed up thp gaban daa nee...hihihihi
hmmm, nak taw sepa, nma dia kamal tht's my lover...love him so much...dia ne laen ckit brbnding kapel2 aku yg laen....sbb apa, dialarh org plg pnybr pnah aku jmpaa...suka mngalah, xkn  buat aku sedih cm ex aku dlu...yg xpnah jga perasaan aku....sial larh puiiii!!!!.....opppsss sory over pla....heeeeeeeeeee
aku harap hub.kami kekal smpai kmi kawen, ada ank, ada cucu n smpai akhir hayat kami....amin3....
1 Ramadhan ne sgt bmkna bg ku...mngenali dia adalarh stu hal yg plg mmbhgiakan...
kamal,the only one thing I wnt u to know is I love u so much n I never leave u whtever hppen.....
SO REMEMBER 1 Ramadhan ok.....hihihihihi...muah,muah,muah....

There was an error in this gadget

sYoK neee...jgn X dGr..huhu