BLOGGER TEMPLATES AND Twitter Backgrounds »

Tuesday, 13 December 2011

GanGguan SekSual







    




hye smua...setelah lama mnyepi aku m'update post blog aku....dgn tajuk sensasi!!!...ahahahah
hal ini sbnarnya terjadi pd aku sndri, inilarh susahnya kalau pergi keja mnggunakan kenderaan awm spt bas...
kejadian tu berlaku dua thun lalu, dan kini berlaku sekali lagi baru2 ini...
eeewwww, sungguh benci dan meluat bila igt peristiwa tu...eeeeeee rsa maw marah bnda da lepas...
cetanya mcm nee, sewaktu aku naek bas maw pe keja, aku duduk d tmpat plg blkg....x lama kemudian ada seorg llki ne naek dan duduk d sblh aku...karekter llki tu,bercermin mata hitam, bwk beg sandang blkg...dan mukanya sgt pelik....
setelah bas tu bgerak, aku pon buat selamba larh smntra mnunggu dstinasi yg ku tuju....
xlama dr tu, aku mula perasan something yg buat aku x selesa...llki tu mula menggesel2kan bdn dia dkt aku..mulanya aku igt dia xsgja, tp bila tgn llki tu mula mrayap ke bdn aku, aku spt cacing kpnsan d buatnyaa...
llki tu btol2 buat aku geram...eee adaka dia berani buat mcm tu kat aku...nak taw apa tndakan aku...
jeng, jeng, jeng....
aku truss berdiri dr tmpat duduk aku,dan mnjauhi llki tersebut....maw jak aku teriak, tp aku nee xnak jak malukan dia....hmm btol2 aku rsa mlg ary tu..
oleh itu d sni aku serta kan petua2 yg bole d guna sekiranya anda jugak mngalami bnda yg sma :


1. menjauhkan diri drpd 'penjenayah'
2. cuba mmnta tlong drpd org sekliling
3. teriak sekuat aty, pduli dia sna..ahahah
4. jgnlarh pkai pkaian yg seksi meksi ne oii.... 


so pmpuan2 kat luar sna, xreti2 lagi nak bertindak...haaiiyyaaa....

There was an error in this gadget

sYoK neee...jgn X dGr..huhu