BLOGGER TEMPLATES AND Twitter Backgrounds »

Monday, 13 October 2014

mY Biggesssttttt Day... (I don't Believe it until now) - Part I

Assalamualaikum.....

Setelah lama menyepi akhirnyaa aku timbul lagi d dasar Blog ni...hehehe... Post kali ini membawa berita baik untuk semua pembaca budiman...aiseehhh.... Lama menyepi bukannyaa hidup semakin kosong cuma sibuk dengan persiapan diri, fokus kepada someone dan persiapan satu majlis besar yang melibatkan perubahan status ku nanti..hehe... pada 18hb Mei 2014 satu majlis pertunangan telah berlangsung... Dan yang bakal bertunang pada masa itu adalah aku...hihihi...excitednyaa masa tu... Status berubah jadi tunang orang, rasa special..hihihi

 Begegar tau masa ni

 Mesti ambik restu bakal mak mertua

 nilarh tunang kite..hehe

 tnggi kan dia, aku yang ksian...

cincin dah xdo...kat tgn ku larh..hehe

Selesai majlis ni... Syukur alhamdulillah... Masa ni dijangka kami akan kahwin pada bulan Oktober... 
Nak djadikan cerita lagi, pada Hari Raya Aidilfitri tarikh kahwin kami pon dapat dah di'Confirm' kan... Pada 18hb & 19hb Oktober 2014... This week tu...hehehe... So sekarang sgt sibuk... Lepas dah nikah nanti aku upload pic kahwin pulak k...Tuunnngggguuuu.... 

0 comments:

There was an error in this gadget

sYoK neee...jgn X dGr..huhu