BLOGGER TEMPLATES AND Twitter Backgrounds »

Monday, 13 October 2014

mY Biggesssttttt Day... (I don't Believe it until now) - Part I

Assalamualaikum.....

Setelah lama menyepi akhirnyaa aku timbul lagi d dasar Blog ni...hehehe... Post kali ini membawa berita baik untuk semua pembaca budiman...aiseehhh.... Lama menyepi bukannyaa hidup semakin kosong cuma sibuk dengan persiapan diri, fokus kepada someone dan persiapan satu majlis besar yang melibatkan perubahan status ku nanti..hehe... pada 18hb Mei 2014 satu majlis pertunangan telah berlangsung... Dan yang bakal bertunang pada masa itu adalah aku...hihihi...excitednyaa masa tu... Status berubah jadi tunang orang, rasa special..hihihi

 Begegar tau masa ni

 Mesti ambik restu bakal mak mertua

 nilarh tunang kite..hehe

 tnggi kan dia, aku yang ksian...

cincin dah xdo...kat tgn ku larh..hehe

Selesai majlis ni... Syukur alhamdulillah... Masa ni dijangka kami akan kahwin pada bulan Oktober... 
Nak djadikan cerita lagi, pada Hari Raya Aidilfitri tarikh kahwin kami pon dapat dah di'Confirm' kan... Pada 18hb & 19hb Oktober 2014... This week tu...hehehe... So sekarang sgt sibuk... Lepas dah nikah nanti aku upload pic kahwin pulak k...Tuunnngggguuuu.... 

Sunday, 29 January 2012

aku maHu_onCe

Kau boleh acuhkan diriku
Dan anggap ku tak ada
Tapi takkan merubah perasaanku
Kepadamu

Kuyakin pasti suatu saat
Semua kan terjadi
Kau kan mencintaiku
Dan tak akan pernah melepasku

Aku mau mendampingi dirimu
Aku mau cintai kekuranganmu
Selalu bersedia bahagiakanmu
Apapun terjadi
Kujanjikan aku ada

Kau boleh jauhi diriku
Namun kupercaya
Kau kan mencintaiku
Dan tak akan pernah melepasku

Aku mau mendampingi dirimu
Aku mau cintai kekuranganmu
Aku yang rela terluka
Untukmu selalu

There was an error in this gadget

sYoK neee...jgn X dGr..huhu